Zwemmen,fietsen,hardlopen en op Reis

Zwemmen,fietsen,hardlopen en op Reis


Zwemmen, fietsen, hardlopen en op reis

Een pittig weekje met van alles wat. Precies één week was ik thuis. Terug uit Chicago vorige week donderdag en vol aan de bak op vrijdag. Elke dag deed ik een van de drie die horen bij een triatlon. Soms vind ik dat wel even pittig, maar op de dagen dat ik zwem voelt dat minder “zwaar”. Afgelopen woensdag zwom ik 3x1000 en dat is dus gewoon even 3km. Met nog 65 dagen te gaan vandaag gaat het ook wel heel erg lekker allemaal.

Maart moest de maand van het fietsen worden. Ik fietste deze maand 275km en voor een niet fietser is dat best veel. Aankomende maand ga ik koppelen en ben wel benieuwd hoe het gaat met twee sporten achter elkaar weer op een dag.

Er mocht ook gewerkt worden. Ik vloog naar Austin op donderdag en dat was ook meteen mijn rustdag. Op lange vluchten hebben wij altijd verplicht rust en ik sliep dan ook 2 uur lang als een roosje.

Op vrijdagochtend sta ik wat ongeduldig te wachten voor het grote hotelraam tot het licht wordt. Met 6 uur tijdsverschil en een zon die pas om 7.25 opkomt duurde me dat wat lang. Als ik het licht genoeg vind stap ik de deur uit en loop ik super fijn de ochtend in. Er zijn al veel andere lopers die net als ik langs de Colorado rivier het pad pakken. Dat geeft mij altijd een fijn, ik ben niet alleen gevoel. Er staat 40 minuten op mijn schema, maar als de 20 minuten voorbij zijn en ik dan eigenlijk de brug moet pakken of moet omdraaien besluit ik dat ik zo lekker loop en het rondje van 10km ga nemen. Een goed besluit want ik loop ze alle 10 heerlijk.

Op zaterdagochtend ga ik nog een keertje. Het is wat warmer vandaag en ik heb daar niet echt de outfit voor mee dus ik hou mijn rondje klein en super rustig. Ook omdat ik vanmiddag weer lekker naar huis vlieg. Thuis waar ik vandaag aankom en Pasen kan vieren. Maar ook waar weer een drukke sportweek aankomt.

Fijne Pasen!!
Liefs