Zou het?

Zou het?

Zou het...? 

Hoe vaak kan je in één week nat regenen...? Het leek wel alsof wanneer ik naar buiten ging de kraan open ging! Keer op keer een nat pak. Nou ben ik niet van suiker, maar echt fijn vind ik het ook niet.

Vorige week zondag was het overigens nog wel prachtig weer. De zon kreeg alle ruimte ondanks de scherpe oosten wind. Mijn man en ik wandelende 11km we plakte er steeds een stukje extra aan omdat het zo fijn was buiten. Onderweg kwamen we een mobiele koffie kraam tegen met heerlijk, in ons eigen dorp gebrande koffie.

Het elke dag 10.000 stappen halen gaat redelijk makkelijk voor mij. Ik wandel veel en ook op mijn hardloop dagen is het geen probleem. Door de langer wandelingen van 2 uur lijken die rondjes hardlopen, van bijvoorbeeld 8km, echt super snel voorbij te gaan. Het heeft dus een positieve werking op mij en loop daardoor fijner.

Nu het vandaag volgens de weerradars erg koud wordt, ben ik benieuwd of het mij vandaag ook gaat lukken. Nu ik deze blog schrijf (zaterdagochtend vroeg) weet ik nog niet of de beloofde sneeuw ook echt gevallen is... Ik ben geen sneeuw mens. Ja, op de wintersport vind ik het het natuurlijk fijn, maar zo in mijn eigen dagelijks leven nee, hoeft het van mij niet zo.

Hardlopen in de sneeuw is echter wel leuk. Pas je tempo aan en maak kleinere stapjes. Probeer over verse sneeuw te lopen dat geeft meer grip. Zo kan je prima, in de sneeuw, je loopje doen als je die zou willen doen.

Ik ben benieuwd wie er vandaag gaan! Mijn hardloopkleding ligt klaar, ik ga het even bekijken straks.

Fijne zondag!