Zomer!

Zomer!


Zomer!

Eindelijk, eindelijk is de zomer daar! Een week lang lekker die gouden bal aan de blauwe hemel. Ik klaag niet en geniet van de warmte en ja het was warm.

Op maandag doe ik nog een op en neertje naar Madrid. De avond leent zich voor een heerlijk avondritje op de racefiets. Genieten! Echt genieten!

Hardlopen doe ik op de vroege ochtenden, al red ik dat niet helemaal, maar rond 8.30 uur de deur uit gaan, gaat nog prima. Warm ja.. Maar ik hou ervan. Team tomaat is vol aan!

We zwemmen op woensdag in een nieuw bad in Kockengen. Niet echt heel succesvol. Het water is aan één kant slechts 50cm en de mensen zijn stug en willen niet wijken voor twee snelle zwemmers. We gaan volgende week maar weer eens een ander bad proberen.

Vandaag vlieg ik naar São Paulo. Mijn laatste vlucht voor mijn zomerverlof begint. Ik kan niet wachten! Woensdag als ik weer land in Nederland start deze. Een ander halve week nog lekker thuis en dan drie weken genieten! Ik denk niet dat ik eerder ooit zo heb uitgekeken naar vakantie. Ik ben er aan toe!

Fijne zondag