Zenuwinzinking

Zenuwinzinking


Zenuwinzinking…

Een drukke week voor mij die start maandagochtend met een vroege zwemtraining. Samen met mijn man die ook bedacht eens te gaan trainen voor zijn kwart triatlon over precies 2 weken. Zwemmen is samen met hardlopen mijn sterkste onderdeel. Fietsen mijn minste, maar ik doe mijn best.

Als ik maandagmiddag eens door de uitslagen van de afgelopen editie van de Ter Aar triatlon scroll krijg ik het ineens een beetje benauwd. Waarom ik daar naar kijk, ik weet het ook niet, maar ik zie al snel dat er bijzonder hard gefietst en gelopen wordt in Ter Aar en ineens word ik zenuwachtig. Ik doe dit voor mezelf, zeker, en ik wil eens voelen hoe dat is een kwart triatlon, maar toch voel ik wat spanning.

Ik stap einde van de dag de fiets op want het is EINDELIJK mooi weer en dat heb ik de afgelopen maanden maar weinig gehad. Dus korte broek aan, een shirt met korte mouwen en trappen maar. 40km in 25.3km per uur… Dat dus niet perse snel is, maar ik ben trots en als het in de wedstrijd nog iets harder gaat ben ik heel tevreden.

Dinsdag een pittige lange vlucht naar Houston. Als ik daar aan kom is het pas 15.00 uur en ik trek hem nog even door tot 19.30 uur ‘s avonds. Met -7 tijdsverschil is dit dus 2.30 uur midden in de nacht in Nederland. Ik slaap slecht en ben klaar wakker om 5.30 uur. Het is nog donker buiten en ik ga naar de gym waar ik op de loopband 6,5km weg loop. Genoeg voor vandaag want ik vlieg over paar uurtjes alweer terug naar huis.

Donderdagochtend land ik vroeg op Schiphol en kan ik geen pap meer zeggen. Moe, moe, moe! Thuis direct naar bed, jammer want het is echt lekker weer. Dat mis ik helaas want als ik wakker word is de zon vertrokken en zoals jullie weten gevolgd door weer regen, regen en regen.

Vrijdags vertrekken wij naar Antwerpen en nemen we de racefietsen mee. Goed idee! We plannen een leuke route door Kruibeke. Ik, als geen fietser, geniet er echt van. En… ik fiets lang stukken 27/28km per uur! Jeetje het moet niet gekker worden.

Vandaag een stukje hardlopen langs de Schelde en dan einde van de dag naar huis. Aankomende week ben ik vrij en het lijkt gewoon prima weer te worden dus lekker buiten fietsen. Met nog drie weken te gaan begint het echt goede vorm te krijgen.

Lets go!