Winter dipjes

Winter dipjes


Winterdipjes!

Het is nog geen winter. Het is herfst, maar de donkere dagen hakken er zwaar in bij mij de laatste weken. Vorig jaar ben ik een soort van winterdiploos (is dat een woord?) de winter door gekomen, maar deze keer is het genadeloos. Mijn bed was al mijn grootste en beste vriend maar nu helemaal. Extra vitamines en vooral vitamine D neem ik al en daarbij heb ik sinds een paar dagen een daglichtlamp. De echte werking daarvan moet ik nog gaan ervaren. Het is in ieder geval een fijn gevoel om op de staan en veel licht te zien.

Veel buiten ben ik te vinden. Om de dag loop ik hard en ik loop veel met mijn teckel Teun. Het hardlopen gaat eigenlijk nog steeds heel erg fijn! Afgelopen donderdag liep ik 15km aan één stuk. Voor sommige van jullie is dat dagelijkse koek, maar voor mij was het als een jaar geleden denk ik. Ze gingen fijn en ik kon ze makkelijk wegzetten. Met een gemiddelde van 5.58 kwam ik tevreden thuis.

Gisteren liep ik de 7,2 voor mijn gedeelte van de Ekiden van Asics en ook deze liepen fijn.

Vandaag word ik wakker in Atlanta. Zeker een van mijn favoriete steden in de USA. Vandaag ga ik met Kim en Tom op pad. Zij zijn hier naar toe verhuisd in augustus dus extra leuk dat ik ze hier ga zien! Morgen loop ik hier weer een rondje voor ik naar huis vlieg.

Volgende week dus meer over mijn weekend in Atlanta. Fijne Zondag!

En heb jij nog tips voor mij tegen de winterdip? Laat ze mij weten!