Who runs the world?

Who runs the world?Who runs the world...? Girls! Vorige week besloot ik vrij last minute mee te lopen in Delft met de dames van @girlsruntheworldnl. Al 3 keer eerder deden ze het, een dag hardlopen in een stad in Nederland. Deze keer was het Delft. Voor mij een nieuwe stad.

Verzamelen om 10 uur bij de Oostpoort en lopen dan richting de universiteit. Daar staat trainer John te wachten en krijgen we wat loopscholing en na een uurtje kunnen we zelf wat lopen. Mijn schema geeft een interval training aan en deze werk ik netjes af.

Honger krijg je van dat geloop en we gaan lekker lunchen in de stad. Na deze lunch laten de dames ons de stad zien. 5km lopen we op een makkelijk tempo en zien we de hoogtepunten van deze leuke stad. Aan het eind mogen we nog Museum Prinsenhof Delft in. Hier vond op 10 juli 1584 de moord op Willem van Oranje plaats. We bekijken de “kogelgaten” en de schilderijen. Daarna krijgen we nog toffe goodiebag en een mooie medaille.

Het was een super leuke dag! Absoluut een aanrader! In september doen ze het nog een keer deze keer in Gouda. Voor meer info bezoek de website.

Vanaf dinsdag ben ik in Vancouver Canada. Prachtig altijd hier al maakt het tijdsverschil van -9 uur het voor mij wel pittig... Voor mijn gevoel en mijn horloge, welke nog op Nederlandse tijd staat, loop ik om 3 uur snachts nog in de mall...

Ik maak een mooie trail tocht op de West Dyke trail waar je eindeloos kunt hardlopen & wandelen. Er lopen bevers rond konijnen en eekhoorns en vast nog veel en veel meer! Langs het water zie ik watervliegtuigjes opstijgen en landen.

Een prachtige tocht van 11,5km. Vancouver heeft prachtige parken en veel van dit soorten trails. Als hardloper kan je hier dus echt je hart ophalen!

Vrijdag land ik weer in Nederland samen met mijn vriendin “Jet”, maar ik heb vanaf nu vakantie! Nog één schoolweek waarin het afscheid zit van mijn Jelle van zijn basisschool...

Fijne zondag!