Wat staat er op het menu?

Wat staat er op het menu?


Anita runs Munich & Disney challenge

Het is alweer even geleden dat ik een pitch maakte om dat plekje te bemachtigen in team Anita op de M√ľnchen staffel marathon. De pitch was goed genoeg, en ik kreeg dat fijne plekje met nog 5 andere leuke lieve meiden. Op zondag 13 oktober mag ik de 10 kilometer lopen en start ik als 2de loopster in mijn team waarvan ik de samenstelling nog niet weet. In ieder geval twee Duitse Anita dames en twee Nederlandse.

Dat Anita een bijzonder plekje heeft bij mij is jullie vast wel opgevallen. Ik ben dan ook echt heel erg blij dat ik mee mag en weer een kijkje mag nemen op het prachtige hoofdkantoor. Aanstaande zondag komen we bij elkaar om samen te sporten in Rotterdam. Dan hebben we nog precies vier weken tot de start.

Volgende week vrijdag vertrek ik ook voor een weekend vol spektakel naar Disneyland Parijs! Waar ik de Disney challenge hoop te voltooien! De 5, 10 & 21.1 km staan op het programma. Geen marathons meer, maar wel andere gekke doelen dus... Mijn outfits liggen al weken klaar, maar die ga ik jullie nog niet verklappen. De laatste keer dat ik in Disney was is negen jaar geleden toen mijn zoontje 3 jaar was. Het lijkt mij dan ook heel bijzonder om op de vroege ochtenden door het park te rennen. De medailles die we krijgen zijn ook echt fantastisch! En ik krijg er niet 3 maar 5!

Na al dit moois bereid ik mij voor op Valencia waar mijn man zijn vijfde hele marathon gaat lopen en waar ik zo verstandig start op de 10 kilometer.
Nog nooit in Valencia geweest zelfs niet op de luchthaven! Ik hou van Spanje dus ik denk dat ik mij daar prima zal vermaken. 

Ik heb dus genoeg om naar uit te kijken!
Heb je tips voor 1 van de 3 bestemmingen hoor ik ze graag!

liefs Frouke