Wat een week

Wat een week


Wat een week…

Na een vrij rustige eerste Paasdag kwam er een super volle, drukke tweede Paasdag voor terug. Vroeg op want de leukste of bijna leukste run van het jaar staat op de planning, de KLM Urban trail Utrecht! Daar kan ik echt naar uitkijken en van genieten. Stiekem vind ik het onbezonnen, zonder tijd en zonder echt startschot lopen door de stad waar ik zo van hou het leukste. Het is de vierde keer dat ik aan de start sta en elke keer is het even leuk.

Het parcours verandert ook elke jaar wel iets. Dit jaar, last minut, toch voor de korte route gekozen helaas, omdat ik die middag nog naar New York vlieg. Een roosterwijziging want ik zou eigelijk pas de volgende dag naar Washington gaan. Lang verhaal, maar dit paste beter voor mij ook al moet ik dus een beetje passen en meten. Stans, Fem en ik starten dan ook echt helemaal vooraan, echt als eerste. Lekker door de staartjes, pandjes in en uit en winkels die speciaal open zijn voor ons, de lopers. Na bijna 6km komen we weer terug met een leuke medaille en na weer een heerlijke run. Deze gaan we volgend jaar zeker weer lopen.

Dan snel naar huis, even douchen en ik duik mijn bed weer in. Ik slaap nog een kleine anderhalf uur en daar prijs ik mij gelukkig mee, dat ik altijd zonder moeite overal en op elke moment van de dag kan slapen. Een voordeel met mijn baan. Om 15.30 uur meld ik mij aan voor de late New York waar ik pas om 4 uur die nacht mijn lampje uitknip.

Om de volgende ochtend om 7 uur een kleine rondje Central Park mee te pakken. 5km, dat is genoeg. Die middag is het 20 graden in the City. Ik wandel nog heerlijk door het drukke New York. Natuurlijk slaap ik nog even twee uurtjes voor de vlucht en op woensdagochtend 11 uur land ik weer op Amsterdam. Kort maar krachtig!

Donderdag loop ik mijn laatste prikkel voor vandaag. Want vandaag is de kwart van Rotterdam, weer zo’n feest! Ook deze loop ik voor de vierde keer en natuurlijk gaan we daarna ook weer de lopers op de hele marathon aanmoedigen.

Dus voor iedereen die ook loopt, geniet vooral, dat ga ik zelf ook doen!

Liefs