Vrije dagen

Vrije dagen


Vrije dagen

Deze vakantie voelt niet als vakantie. Mijn tweede week vakantie is alweer bijna voorbij en eerlijk is eerlijk het voelt toch anders. Tuurlijk ben ik lekker thuis en vrij, maar ik mis het vakantie gevoel! Wel heb ik alle tijd om te sporten en dat doe ik ook, lekkere krachttraining en veel hardlopen.

De zon komt er gelukkig steeds weer een beetje bij, al had ik afgelopen maandag wel weer een flinke sneeuwbui op mijn kop! Mijn vakantie valt nog onder, wat wij noemen, “winterverlof” dus die sneeuwbui hoorde daar denk ik nog bij.

Tijdens het hockeyuurtje van mijn dochter op donderdag loop ik meestal een rondje op het Lint. Het lint is een 8km pad om het Maximapark heen. Helemaal auto vrij en dus ideaal om op hard te lopen. Mijn dochter heeft hockey van 16:30 tot 17:30. Gek genoeg loop ik dat op mijn fijnst! Het is voorbij voordat ik er erg in heb en loop tempo’s waar ik normaal, in de ochtend, echt wel wat op moet pushen. Zou ik dan toch een einde middag loper zijn? Zou dat voor mij de ideale tijd op de dag zijn waarop ik het lekkerste loop? En dat terwijl ik eigenlijk altijd in de ochtend loop omdat dat het meest praktische is voor mij. Ik ga het eens in de gaten houden.

Volgende week heb ik ook nog vakantie. Hopelijk met nog meer zonneschijn en fijne hardloopmomentjes, maar ook mijn verjaardag. Verjaardag twee in Coronatijd...

Fijne zondag!