Vitamine D

Vitamine D


Vitamine D!

Het lijkt wel herfst en daar hoort natuurlijk een verkoudheid bij. Ik ben, net als half Nederland, een van de gelukkige die een hele fijne verkoudheid krijgt. Hoofdpijn, keelpijn en hoesten. Dat lekker in mijn vakantie en helaas is dat wel vaker zo. Maar he, we klagen niet.

Op dinsdag fiets ik nog even lekker een stuk door het platte Nederland. Hardlopen gaat de laatste tijd niet zo heel lekker. Geen idee wat er aan de hand is, maar ik maak me er geen zorgen over. Ik loop gewoon wat fijn voelt en forceer even niets. Soms is het gewoon zo en het komt wel weer.

Op vrijdag is dan de dag dat we eindelijk naar de zon gaan! De zon ja! Hij schijnt echt nog ergens en ik heb gevonden waar! In Zuid-Spanje en jeetje wat is dat heerlijk. De airport uitlopen en die warmte op je lijf voelen. De Spaanse lucht in ademen en wauw ja ik ben thuis… Al 19 jaar kom ik op deze plek samen met mijn man. Zijn familie ‘woont’ hier en wat een mazzel heb ik daar mee. Een weekje genieten op deze mooie en fijne plek!

Vandaag staan we lekker op tijd op en loop ik een Spaans rondje en volgende week rijden we naar de volgende lievelingsplek!

Ik hoop dat het in Nederland ook beter weer wordt en met wat meer zon!