Virtueel Running

Virtueel Running


Virtueel running

De een na de andere virtuele run popt op. Elke week komt er een nog mooiere, grotere medaille voorbij die je krijgt als je virtueel mee loopt met de de loop. Ook helpen de organisatoren er goede doelen mee door een gedeelte van de opbrengst aan een goed doel te schenken.

Ook ik deed mee aan deze hipe. Vorige maand liep ik mijn eerste 5km, toen nog met stukjes wandelen, voor de team virtueelNL run de april challenge. Met koningsdag deed ik het nog een keer over met de kingsday run, van virtueel_runners. Weer een 5km met wandel pauzes. Beide loopjes in 31.30 ongeveer en beide met een prachtige medaille.

En toch voelt het wat anders. Geen startvak, geen echte spanning en bovenal geen leuke lieve hardloopmaatjes! Maar het is leuk en ik ben dus mei ook goed gestart met de mei challenge welke nu bestaat uit een 5km en een 10km hardlopen. De eerste volbracht ik gisteren vol trots! 5km aan één stuk in 28.44. Mooie stappen maak ik nu dus met hardlopen en daar ben ik blij mee. Voorlopig blijf ik echt nog voorzichtig aan doen, maar eind mei hoop ik dus de challenge af te maken met een 10km loop.

Ook de lentekriebel loop, ook van virueelNL, met wederom een prachtige medaille ga ik samen met mijn dochter over een week of lopen als zij er klaar voor is. In deze rare tijden blijf je zo toch een tikje meer gemotiveerd en maak je toch wat loop plannen of doelen.

Wij van de #runningangels mogen ook een startnummer weg geven voor een virtuele run. De loopreizen virtueel run! Wil je mee doen kijk dan even op onze Facebook bij het bericht van donderdag en doe mee! De actie loopt nog tot vanavond (3 mei) 00.00 uur.

Fijne zondag!