Verkoudheid

VerkoudheidVerkouden...

Het zat er wel in. Door het heen en weer vliegen, de tijdverschillen en de gemiste nachten... Een flinke verkoudheid!

Na een paar heerlijke dagen in Singapore kijk ik op tegen de lange terug vlucht. Ja, ik weet het.... Ik vlieg vaak, maar niet als passagier. Wat een ellende zolang in die stoel zitten. Ik ben gewoon gewend om lekker rond te lopen en ja ook aan mijn “prinsessen” crew mini bedje en pyjama boven in het vliegtuig. Maar goed nu moet ik het met een middenstoel doen, kom ik brak uit het vliegtuig en ben ik ook nog eens goed verkouden. Gelukkig alleen verkouden geen koorts of keelpijn en ik denk aan de regel die hardlopers toepassen als ze verkouden zijn.
Onder de nek; oa
*Vast zittend slijm
* Flink hoesten
Niet hardlopen!

Boven de nek: oa
* Loopneus
* Niezen
* Keelpijn
Voorzichtig aan kijken hoe je je voelt tijdens het hardlopen.

Ik ga dus hardlopen dinsdag want ik wilde weer eens wat meer kilometers lopen. Zakdoekjes mee in mijn filpbelt en ik ga op pad. Het gaat gewoon heel fijn nergens last van! Ik loop 11km heerlijk in de zon, want het is prachtig nazomer weer. De herfst veranderd de kleuren van de bomen in vaak prachtig rood! Ik hou meer van de lente, maar deze mooie nazomer vind ik ook wel wat hebben.

Vandaag loop ik de Haarrijn trail van 8km. Pas één keer eerder liep ik deze trail of überhaupt een trail! Rondom de Haarrijn plas loop je hier onverhard door de natuur en over het strandje. Een laag drempelige loop die ook voor beginnende trailers leuk is om te kijken of het iets voor je is.

Ik ben meer een asfaltvreter, maar moet zeggen dat ik het trailen wel steeds leuker en interessanter ga vinden. Volgende week zal ik mijn trail verslagje met jullie delen.

Liefs Frouke