Verjaardag

Verjaardag
Op 24 april 1980 word ik geboren. Dat is dus nu 40 jaar en 2 dagen geleden.
Afgelopen vrijdag werd ik echt 40 jaar. Een groot feest zou ik geven. Nooit eerder deed ik dat want ik eerlijk gezegd hou ik niet zo van eigen feestjes. Deze keer wou ik het niet zomaar voorbij laten gaan en zou ik het dan grootst vieren. Maar jullie weten allemaal dat dat niet mag... Dus heb ik mijn eigen feest moeten afzeggen.
Ondanks dat ik dus niet van “eigen feestjes” hou voelde het toch niet leuk. Wat in het vat zit verzuurd niet dus het feest komt er vast nog als het weer mag.

Natuurlijk was ik ondanks alles toch gewoon jarig! En hoe! Mijn lieve man en kinderen hebben alles uit de kast gehaald om mij jarig te voelen.Prachtige kado’s en lieve woorden, maar ook had mijn dochter geregeld dat ik zoveel mogelijk kaartjes zou krijgen nou dat is gelukt! Maar liefst 70 kaartjes met lieve woorden en soms een leuk kado werden er bezorgd. Mijn vriendinnen maakte de grappigste video’s die ik via whatsapp wel 10x heb bekeken.
Ik voel mij geliefd! En ja ik voelde mij jarig zelfs zonder of met heel weinig bezoek!

Een mooi kado voor mezelf was dat ik voor het eerst op mijn verjaardag 4 kilometer aan één stuk liep. Na mijn ongeluk liep ik al meer maar nog niet eerder aan 1 stuk. 4 kilometer lijkt misschien niets en ook ik dacht er zo over voor het ongeluk. 4 hele kilometers, een beetje zenuwachtig was ik. Mijn man ging mee en dat was fijn. Daar was ze, na 2,2km het stemmetje die ik echt niet gemist heb! ‘Frouk... je bent over de helft je mag best even wandelen!’ Haha nou leuk stemmetje mooi niet want ik wil graag weer een halve marathon en ook eigenlijk in oktober de hele lopen! En nee ik heb geen pijn in mijn knie dus nee er gaat niet gewandeld worden. En zo deed ik 4 kilometer zonder stoppen en met een versnelling in de laatste kilometer! Trots op mijn lijf en het herstel. Kijkend naar mijn schema loop ik er volgende week 5 aan één stuk. Yes I can!

Wat ik weken geleden dus al schreef, ik kom er wel weer, op mijn tempo, op mijn manier. Dat voelt goed.

Stay safe.