Van Londen naar Abu Dhabi

Van Londen naar Abu Dhabi

“ Van Londen naar Abu Dhabi “


Wat een droomhuwelijk was het en wij waren daar deel van. Afgelopen weekend was ik met mijn gezin in Londen of eigenlijk in Egham vlakbij Windsor. Ja, daar waar een paar weken eerder het Royal huwelijk was, maar geloof me dit huwelijk was bijna net zo Royal! Op het landgoed van Great Forsters, waar je overigens prima kan hardlopen, en waar ik natuurlijk even een gaatje voor vond om m’n schoenen aan te trekken. Je loopt er werkelijk prachtig! Zo groen en slechts een paar kilometers van het drukke Londen.


Over druk gesproken, ik schoof dus mijn lange duurloop op naar de maandag. Een warme maandag en dat is het al een tijdje, maar ik klaag absoluut niet hoor want ik vind dit weer echt heerlijk! Al zou ik liever hardlopen in een graad of 12 maar dat terzijde. Ik liep mijn 20km en het ging eigenlijk gewoon heel goed! Fijn dus als de dingen gaan zoals je ze wil.


Op dinsdag verjaard mijn lieve Jelle, 11 jaar alweer!! Natuurlijk laten we dat niet stilletjes voorbij gaan en vieren we feest! Al is zijn echte feest pas van het weekend.


Uiteraard mag er ook weer gewerkt worden