Van alles een beetje

Van alles een beetje


Van alles een beetje

Een week met van alles een beetje. Een dagje werken in het restaurant, de scholen zijn weer begonnen en ook mocht ik weer vliegen. Deze keer naar Singapore. Een vlucht met weinig passagiers, slechts 14 op de heen weg en dan duren 12 uur en 45 minuten lang. Heel lang! De regels voor de vlucht naar Singapore zijn scherp. Naast het dragen van een mondkapje moeten wij met elk passagierscontact een spat bril op. Even wennen maar wat moet dat moet.

Mijn crew is gezellig, we kletsen wat af en zo gaat de tijd toch nog snel. In Singapore zijn de regels bijna net zo streng als in Bangkok, 30 uur op mijn kamer dus. Een klein lichtpuntje is dat ik wel even naar beneden mag om in de tuin van het hotel wat te eten of te drinken. Deze keer geen hotel kamer run. Ik hou mij in, geef mezelf rust en dat doe ik want van de 30 uur heb ik er zeker 18 geslapen. Op zaterdagochtend land ik weer in Amsterdam.

Deze middag heb ik meteen een gezellige lunch met de ambassadeurs van Rogelli waarvan ik er één ben. Het sportieve gedeelte, wat de andere toppers in de ochtend hebben, sla ik even over na een nacht met weinig slaap. De meeste ambassadeurs zie ik eindelijk voor het eerst in het echt. We krijgen de nieuwe collectie te zien en mee naar huis. Deze is prachtig en vanaf aanstaande vrijdag ook te koop.

Qua hardlopen moet ik eerlijk bekennen heb ik het gelaten bij 2 keer een 5km. Even wat minder kilometers, maar dat is soms ook prima. Want rust is tenslotte ook training.