Van Afrika tot in Amerika

Van Afrika tot in Amerika

Van Afrika tot in Amerika...

Vorige week was ik nog in Atlanta en deze week in warm Afrika. Mijn werk als stewardess maakt dat allemaal mogelijk. Afrika is zoals jullie vorige week lazen niet mijn favoriet, maar toch genoot ik in Accra vooral van de warmte en de alle aardigste mensen. Het ontbijt in ons hotel is meesterlijk! Echt een genot om daar even lekker op het terras te zitten met mijn haar nog nat van mijn loopbandtraining. De lieve ontbijt dame van het hotel brengt mij een heerlijke cappuccino en als hij op is zonder te vragen nog een... Even waan ik mij op vakantie, maar helaas is deze slechts 24 uur.
Ik heb netjes de malariapillen geslikt en heb gelukkig nergens last van, op een wat warrige droom over “hello kitty” na dan. De vlucht is relatief kort. In 6 uurtjes ben je daar en met een tijdverschil van maar 1 uur, heel goed te doen.

Het bizarre is te weten dat ik vorige week nog zo genoot in Atlanta en dat ik daar aankomende week ook weer heen mag... Letterijk dus van Afrika naar Amerika. De Himalaya slaan we maar even over... De tekst van een K3 kinderliedje, je kent hem vast.

Op mijn Instagramaccount, #runningangelfrouke, kon je het afgelopen week al lezen. Ik kreeg een super mooi shirt van puresportswear. Het mooie van dit shirt is hij is gemaakt van pet flessen. 100% gerecycled dus! Als vrouw van een zonnepanelen inkoper past dit natuurlijk heel goed bij mij. Ik zal deze met trots dragen elke loop weer.

Op hardloop gebied gaat het heel fijn. Ik ben nu in week 2 van mijn nieuwe schema. Het lopen met een opdracht gaat mij heel goed af. De intensieve intervallen vallen mij niet tegen en ik krijg er echt schik in. Vooral de niet al te lange afstanden in het schema zijn fijn. Alles is dus goed te over zien en ik voel mij fit!
Dat is even geleden voor mij want een te intensief kilometer programma op weg naar Berlijn had flink wat “schade” achter gelaten. Zo leert men zeggen ze en ik weet nu dat een klassiek schema niets voor mij is zeker niet een met 200 plus kilometers in de maand.

Volgende week mijn Zevenheuvelen verslag waar ik erg naar uitkijk!!

Wie zie ik daar vandaag?


Liefs Frouke


Ps wil je meer weten over puresportswear?
Neem dan een kijkje op;
http://puresportswear.nl/