Vakantie

Vakantie


Vakantie!

Niets is zo fijn als vakantie en dan het liefst ook op vakantie gaan. Mijn winterverlof, van vier weken, start aansluitend op mijn Bangkok vlucht. Eerst een week thuis is heerlijk. Gewoon lekker om even niets echt te moeten al draait het thuis natuurlijk allemaal gewoon door. De was, het huishouden, dat heeft nooit vakantie helaas. Mijn dochter wordt 15 jaar en we vieren haar verjaardag gezellig met veel mensen thuis. 15, ik kan het soms echt niet geloven dat ze gewoon al 15 is mijn kleine meisje.

Deze week schaf ik dan eindelijk een nieuwe racefiets aan. Een wens die in vervulling gaat. De Mont Ventoux ging ik op met mijn Decatlon fiets en ik reed er mijn eerste Triathlon mee. Deze fiets was prima maar de grote en kleine blad en ik zijn nooit vrienden geworden. Iets liep niet helemaal lekker… Maar goed een nieuwe dus. Een Cube en wat schakelt deze alleen al lekker. Zoveel lichter en de kleur! Alles is fijner met een roze tint erin. Het oog wil ook wat hè. Ik denk dat deze fiets en ik vrienden gaan worden!

Vorig jaar augustus boekte ik al vliegtickets voor mijn zoon en mij voor een moeder/zoon weekend en hij mocht kiezen waar naar toe. Verassend genoeg koos hij Kopenhagen. Ik ben zelf meer een zuidelijk, zonnig type maar hè hij mocht kiezen en koos voor de Deense hoofdstad, Kopenhagen. Zo vlogen we afgelopen vrijdag samen naar deze stad. En… het sneeuwde bij aankomst. Een heel warm welkom dus. We namen de trein naar de stad en we sneeuwde bijna in. Hahha nee hoor, maar het was of is wel echt mega koud! De sneeuw was de volgende ochtend al weer bijna weg en we liepen samen in alle vroegte een rondje hard. Ik ben van mening dat een stad zoveel fijner en leuker is als hij ontwaakt. De rust en de plekken waar je overdag over de mensen struikelt zijn veel aangenamer. Zo liepen we door Nyhavn waar nog helemaal niemand was. Heerlijk dus!

Vandaag genieten we nog een dagje samen en vanavond vliegen we weer terug naar huis.

Fijne zondag!