Vakantie!

Vakantie!


Vakantie!

Zoals elk jaar voelde ook deze week weer als een zware lange volle week. De laatste, wel bekende, loodjes. Er was vooral weinig ruimte in mijn hoofd voor sporten. Ik liep slechts één en wel 6km. Een prima loopje was het en de benen hadden er zeker wel zin in.

Ook deed ik nog een lange fiets rit. Iets wat ik steeds leuker ga vinden! Heerlijk om sneller ergens te kunnen zijn en dus meer te kunnen zien van de toch wel mooie omgeving waar ik woon.

Op vrijdagochtend vertrekken we naar Zuid Frankrijk. Voor de vierde keer gaan we hier heen. Deze keer rijden we er in twee keer naar toe. De afgelopen drie keer reden we het helse eind in één keer. De eerste helft tot Toul op vrijdag en de tweede helft op zaterdag. Het is even goed, helaas, erg druk op de weg. We staan ouderwets te schuiven. Nu ik deze blog schrijf kijk ik de kilometers voorbij wetende dat ik het morgen vast weer vergeten ben.

Waar ik nu vooral naar uitkijk is het hardlopen hier in deze mooie omgeving. Maar ook ga ik proberen de Mont Ventoux op te fietsen. De trainingen daar voor verliepen niet zoals ik gedacht had, ik liet het hardlopen voor gaan. Waarschijnlijk moet ik dat bekopen als we die berg echt op gaan, maar dat zie ik dan wel. Voor nu ga even ontspannen en met de voetjes het water in!

Fijne zondag!