USA

USA

USA

Je houdt ervan of je vindt het niets. Ik hou ervan! Je kan mij niet vaak genoeg daar heen sturen. Atlanta, ik kom er meestal een paar keer per jaar. Ook dit jaar was ik er al drie keer geweest. Deze keer een speciale keer want ik ontmoet Kim en Tom op zondag. Zij zijn daar heen verhuist voor twee jaar en ik ben de eerste die ze kan opzoeken.

We ontmoeten elkaar bij het Georgia Sea Aquaruim. Een paar jaar geleden zat ons hotel daar tegenover maar al een tijdje zijn wij daar weg. Ik kom aan met de Uber aan en ik zie ze al aankomen. Heel fijn om deze twee leukerds daar te zien. We bezoeken het aquarium, heel Amerikaans, iedereen klappen en juichen, maar goed, best leuk. Daar lunchen we en dan gaan zij weer naar huis en ik blijf nog een nachtje.

De volgende ochtend loop ik een prachtig rondje door een villawijk met de meest mooie bomen! Indian Summer is hier werkelijk fantastisch. Ik geniet maar loop een kleiner rondje dan ik in gedachten had. Na twee nachten bijzonder slecht slapen voel ik mij moe en ik besluit dus nog even lekker terug te gaan naar bed. Even slapen voor mijn lange vlucht terug.

Volgende week mag ik weer richting de USA. Een andere stad, een ander rondje, maar minstens zo leuk! En als kers op de taart is mijn laatste vlucht voor dit jaar ook naar de USA. Helemaal leuk dus!

Vandaag staat er een duurloop op schema. Het lopen gaat nog steeds heel erg goed, dat geeft wel echt vertrouwen. Het lijkt wel of ik nu pas echt hersteld ben van de knie ellende en dat ik nu pas echt weer helemaal pijn vrij kan lopen. Ik geniet er maar van!

Fijne zondag.