Tropical

Tropical


Tropical!

Wauw, jongens wat een weer hè! Ik hou ervan en ja zelfs van dat warme klamme. Daar waar iedereen een zucht slaakt denk ik, heerlijk! Maar eerlijk is eerlijk ik heb slechts één zo’n warme dag van deze week mee gemaakt. Van dinsdag tot vrijdagmiddag was ik te vinden in Brazilië of in een vliegtuig met airco!

In Brazilië is het herfst en dan is het niet warm. Een graad of 20 en dat is heerlijk, als de zon schijnt. Helaas scheen die scheen weinig, maar precies genoeg voor mij. Mijn loopjes gingen op de loopband want buiten lopen waar wij verblijven is niet echt de moeite (op de AirPort) en we moeten in en om het hotel blijven.

Ik liep deze week op maandag toch nog een leuk rondje. Eindelijk weer eens met een dame die ik ken via Instagram. In Noordwijk en wat is het daar genieten. Stukje bos, stukje strand en terug via de duinen. Helemaal leuk! Ik ga zeker nog eens terug daar om te gaan hardlopen.

Vandaag ga ik een uurtje van mijn schema lopen, welke eigenlijk gisteren gepland stond, maar mijn lijf en vooral mijn hoofd ondervonden enige hinder van ‘Jet’. Hoe lastig ik dat dan ook vind, ik moet af en toe luisteren naar mijn lijf. Dus de hardloopschoenen blijven uit. Verstandig dat wel!

Liefs