Train

Train


Train overal 

Al een jaar of 3 heb ik hem in huis. Bloed fanatiek was ik er mee maar ik verruilde hem voor de sportschool of waren het de lange duurlopen voor de marathon die hem de das om deden. Afijn hij belande in een hoek en ik deed er weinig meer mee. Maar daar kwam een week of 3 geleden verandering in. Ik blies er nieuw leven in samen met mijn leuke bloed fanatieke collega Carola. De Disq! Deze leuke dame ademt disq en geeft zoveel energie dat je er blij van wordt.

Afgelopen dinsdag reed ik naar Apeldoorn en trainde samen met Mirjam in de buitenlucht weer met de Disq! Ook weer met onze “juf”, Carola. Wat een fijne training! In 35 minuten train je je hele lijf en dat voelde ik de volgende dag. Ik beloofde mezelf om dit echt vol te gaan houden en dat deed ik deze week. Elke dag minstens 10 minuten of langer. Een goede aanvulling op hardlopen en iets wat dus ook vrij makkelijk en snel na het hardlopen kan. Nu dus gewoon een kwestie van doen na het lopen. Super fijn dat het thuis kan, maar dat hij ook makkelijk mee kan in mijn koffer voor als ik weer ergens ben waar de gym dicht is of ik niet naar buiten kan.

Deze week liep ik wat snelle tempo’s op maandag en donderdag om vervolgens het tempo op zaterdag echt naar duurloop terug te schroeven. Een duurloop gaat om duur en niet om tempo. Dat moet ik echt in mijn hoofd een paar keer zeggen tijdens deze training. Ik hou het dan ook makkelijk vol deze keer en tik de 12,5km aan. Weer een 1.5km erbij!

Aankomend weekend loop ik in Canada. Daar is het al behoorlijk koud en zal ik dus voor het eerst met muts, handschoen en een termo aanlopen deze winter. Ik ben benieuwd hoe dat ook alweer is en vooral benieuwd hoe het daar nu is.

Liefs Frouke


Wil jij meer weten over de Disq? Kijk dan op

https://nl.thedisq.com/blackfriday2020

Daar staat ook een mooie deal op! Als je code waterfles-frouke invult krijg je nog een leuke fles kado!