Toronto

Toronto


Toronto,

De laatste keer dat ik hier was, in juni 2020, was alles anders. Mijn vliegtuig was toen leeg en we vlogen met alleen de crew en vracht deze kant op. Het was mijn eerste vlucht na het skiongeluk. Een hotel op de AirPort waar we de kamer niet of nauwelijks mochten verlaten. Waar ik hardliep op het dak van het hotel.

Afgelopen donderdag een voller dan vol vliegveld en een voller dan vol vliegtuig. Een hotel in de stad en bijna geen mondkapje meer te zien. Een druk winkelcentrum en een wir war van mensen. Toronto zoals het Toronto kan zijn.

Ik krijg gewoon twee leuke collega’s mee op de vroege ochtend om te gaan hardlopen. Vroeg was het, om 5:15 uur spreken we af in de lobby. Via de stad naar het water waar we een prachtige zonsopgang kado krijgen. De stad slaap nog en wij genieten van dit mooie begin van deze dag. 11 kilometers lang lopen we met z’n drieën langs het water en door de stad. Weer een prachtige herinnering gemaakt!

Op de terug reis krijg ik zomaar ineens een prachtig compliment van een passagier, een dame uit Stavanger.
“Mag ik je zeggen dat je je werk bijzonder goed doet en dat je passie uitstraalt”
Dan besef ik mij nog maar weer eens dat ik zo blij ben dat ik dit leuke werk gewoon nog steeds mag en kan doen. Op naar de volgend reis! New York City. Maar eerst een weekje vrij.

Fijne Zondag.