Tijdsverschillen....

Tijdsverschillen....

Travel sunday

Van Salt Lake City naar Singapore....!

Wat een week was dit! Heftig door de tijdzones van min 8 uur in Salt Lake naar plus 6 uur in Singapore. Ik ben veel gewend, draai mijn hand niet meer om voor een lekkere jetlag, maar deze week was heftig en daar moest ik aan toegeven. Eerst al 11.45 uur opgerold zitten op rij 36... Iets wat ik dus echt niet gewend ben, maar ja niet werkend naar de andere kant van de wereld vliegen betekend eindeloos van je ene bil op je andere glijden. Duimen dat je niet té vaak naar de wc hoeft en vooral hopen op een klein klein beetje slaap....

Maar goed mijn week begon dus eerst nog met een jetlag op zondag van mijn Salt Lake reis. Meestal trek ik aardig bij de dag erna, maar deze keer bleven de kreukels nog aardig in mijn gezicht staan. Op maandag heb ik een gezellige loop/koffie date met Karen (van Karen Kitchens runs) we lopen gezellig 5km in Amersfoort en Karen verwent mij met taart en een heerlijke smootie!

Deze week loop ik bewust een stuk minder kilometers dan normaal. Mijn lijf vraag er om en ik geef eraan toe.
Dinsdag avond verandert mijn huiskamer in een heuse sportwinkel. Endurance Sportswear komt bij mij thuis. Mijn sportvriendinnen en buurvrouwen komen lekker bij mij thuis shoppen. De nieuwe collectie hangt er mooi bij en ik ben een trotse ambassadeur van dit mooie merk!

Woensdagochtend ga ik met Stans hardlopen in het maximapark. Stans is een heuse interval goeroe geworden de afgelopen weken en na 5km kletsen besluiten we dat het weer eens tijd wordt voor mij om te gaan intervallen. 5x200 gaan we doen. Na 3x loop ik al vol de verzuring in, maar ik laat mij niet kennen ik volg Stans op de welbekende voet. We gaan als een malle!

Laat in de avond vertrekt het vliegtuig naar Singapore waar mijn man en ik 5 dagen op familie bezoek gaan. Singapore is zeker een heel fijne plek. Ik ben er al vaker geweest en geniet er altijd van de vele mogelijkheden en heerlijk eten! We maken eindelijk kennis met ons nieuwe baby neefje en hebben het heerlijk. Natuurlijk gaan we ook hardlopen. Het is al 33 graden om 8 uur in de ochtend maar we gaan! Het is zweten en puffen, maar we genieten ook. Het is weer bijzonder om dit zo te kunnen doen en deze keer met mijn man aan de andere kant van de wereld!

We lopen langs de high light van Singapore, de Marina Bay. Ook vandaag is het weer druk. Bussen vol mensen worden er uitgelaten om foto’s te maken. We lopen er zigzaggend doorheen. Maar ook ons lukt het om het juiste plaatje te schieten.

Omdat ik ook gewoon mens ben loop ik deze week slechts 17km. Heel ongewoon voor mij, maar soms is het beter en juist heel goed! Vanaf deze week ga ik weer opbouwen want de Zevenheuvelenloop en ook de halve van Linschoten staan zo weer voor de deur.

Liefs Frouke.