Thuis

Thuis


Thuis!

Na vier weken zijn we weer allemaal thuis. Wat hebben we het fijn gehad en wat was het lekker. Het enige nadeel is wel de was… Zoveel was ik vraag mij af of ze nog iets in de kast hebben hangen. Dus ik werd voor even de wasvrouw…

Thuis is wel weer lekker fijn hardlopen op een vlakke grond. Mijn eigen rondje en stiekem vind ik dit het fijnste rondje. Ik loop deze maandag 8km en zie dat het gras hoog staat en dat het allemaal lekker groen is van de regen die hier veel gevallen is. Mijn dochter start deze week alweer met trainen voor de hockey en mijn man gaat direct alweer aan het werk. Ik heb nog even vrij tot zaterdag en vind dat wel lekker eigenlijk.
Even doen wat ik wil en wat samen zijn met de kinderen. Ik loop wat rondjes hard en relax ook lekker veel.

Ineens besef ik me dat de triatlon al over drie weken is en dat ik echt nog wel even wat moet trainen. Zeker van het fietsen naar het hardloopgedeelte moet ik echt even een keer echt voelen. Dat is iets wat ik dus vandaag een keer ga doen. Geen lange afstanden want mijn vlucht vertrek vanmiddag naar de USA. Daar waar ik in mijn hotel een zwembad heb en dus het zwemmen nog een beetje kan trainen. Zo’n eerste triatlon is best een beetje spannend vind ik, maar ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!

Fijne zondag!