Thuis

Thuis


Eindelijk thuis,


De laatste dagen in Frankrijk breken aan. Wat een prachtige weken hebben we hier gehad!Genoten van alles en nog steeds niet echt klaar daar. Op maandagochtend lopen we nog een mooi rondje hard en eindelijk heb ik het idee dat ik er weer lekker in zit. De heuvels lijken minder hoog dan de dagen er voor en ik kan ze beter verteren. Toch jammer dat dat pas op de laatste dag is! Ik heb een behoorlijke stap terug gedaan na mijn tweede vaccinatie, dat heb ik echt gevoelt. Nu eindelijk na drie weken kan ik zeggen dat ik meer gewoon fit voel.

Op zo’n laatste dag doen we nog wat boodschappen en slaan nog wat wijn in. Eten nog lekker en vooral gezellig in het restaurant. De wekker zetten we op dinsdagochtend om 5.00 uur. Ja, dat is vroeg maar we willen graag weer op tijd in Nederland zijn. Als we weg rijden om 6.00 uur staan daar de bikkels van de camping om mijn kids uit te zwaaien. Altijd leuk als de kinderen leuke vrienden maken.

We rijden soepel naar huis in iets meer dan 11 uur. Vergeleken met de heenreis echt heel snel dus. Voor mij heel fijn want ik moet mijn koffer nog inpakken. Langer in Frankrijk blijven brekend daarna dus meteen aan de bak!

Ik vlieg op woensdagochtend naar Rio de Janeiro, een vlucht van 12 uur en zoals altijd in de zomervakantie vol met kleine kinderen. Aan het eind van de vlucht voel ik dat ik moe ben wat natuurlijk niet gek is na 2 volle reisdagen.

Als ik dan op donderdagochtend opsta en de zee hoor in mijn hotelkamer ben ik meteen helemaal gelukkig. Wat een prachtige, heerlijke plek is dit toch! De zon komt op en ik loop een rondje hard. Op en top genieten! Het is winter in Rio al voelt het als onze (meestal) zomer. Een graadje of 22 en de zon is echt heerlijk. Ik geniet hier, loop op vrijdag nog een fijn rondje hard en dan vlieg ik vrijdag op zaterdag nacht terug naar Nederland.

Eindelijk thuis! Thuis waar het altijd het fijnste is. Waar ik nu echt even lekker ga landen en mijn tassen en koffer ga uitpakken. Ik ben nog een paar dagen vrij en wil weer ergens een lange duurloop gaan doen. Want zolang de Chicago marathon nog niet officieel heeft laten weten dat we niet welkom zijn moeten we gemotiveerd blijven.