The only way is up!!

The only way is up!!


Herfst dip...

De wintertijd ging in en het licht ging uit.
Na mijn Vancouver reis merk ik meteen dat het donker is in Nederland. Dat uurtje maakt dus wel zeker veel uit! Mijn herfst dip zat er al even aan te komen, maar met een paar grijze regenachtige dagen achter elkaar zet hij dan ook echt door op maandag. Ik geef er maar aan toe. Ik slaap en slaap en slaap. Breng tussen niet slapen door mijn dochter nog maar de hockey en maak wat te eten maar daar houdt het dan ook op!

Mijn vitamine D inname verhoog ik naar standje herfst en ik bid dat het snel januari wordt. Dan maar echt koud met mooie blauwe luchten. Sinds ik weer lid ben van de sportschool beschik ik ook weer over de mogelijkheid om onder de zonnebank te gaan. Eigenlijk doe ik dat nooit, maar ik voel dat mijn lijf het “nodig” heeft. Licht, gewoon licht! Ik smeer mij dan ook eerst goed in, want ja ik weet dat dit echt slecht is voor mijn huid.

Mijn trainingen zijn deze week ook verplaatst naar die zelfde sportschool omdat ik hellingen train voor de Mont Ventoux. Drie keer sta ik dus te zweten en te hopen dat ik er niet afval aan de achterkant van die loopband als ik mijn heling op 10% zet! De zware, heel zware tocht gaat omhoog! 21,6km alleen maar omhoog! Geen stukjes naar beneden maar alleen maar omhoog! Daarin onderscheidt deze semi-Mont Ventoux zich toch echt wel van alle andere loopjes. Omhoog en geen excuus!

Eerlijk is eerlijk ik ben blij als ik weer buiten sta, gewoon op mijn platte pannenkoek, weer wat kilometers mag draaien. Dat doen we dan ook vandaag op de Haarlem Urban Trail. Mijn tweede KLM urban trail serie. Haarlem de stad waar ik 14 jaar geleden mijn eerste echte huis kocht samen met mijn man. Daar waar onze Jelle “gemaakt” werd, maar ook daar waar we na een jaar besloten dat richting Utrecht er toch meer mogelijkheden voor ons lagen...

Afijn een weekje met een dipje die hopelijk snel voorbij is!