Terug naar twee

Terug naar twee


Terug naar 2!

Even weg dromen en even voelen hoe het ook alweer is om lekker even weg te zijn. Het had niet een week later moeten zijn, het Berenloop weekend het kwam dus precies op tijd! Met vier personen buiten hardlopen mag de aankomende twee weken niet. Afgelopen weekend mocht het nog en liepen we dus 10km op Terschelling.

Op maandag vaart de boot ons terug en zit het er weer op. Ik ben dan nog lekker even 3 dagen vrij thuis dat is stiekem best lang geleden dat ik zolang gewoon vrij was. Wat een geluk voor mij want het is prachtig zonnig weer en dat is nou precies waar ik zo van hou! Ik ben dan ook veel buiten te vinden. Mijn hardlooptrainingen loop ik alle 3 samen met mijn man. Voor het eerst in weken weer eens een interval met tempo’s die voor mij hoog liggen! Zelfs de 600 meter volbreng ik goed en stiekem ben ik daar best wel een beetje trots op.

Op woensdag rij ik al vroeg naar Zeist waar ik Stans en Rob ontmoet voor een fotoshoot. Iets wat we al heel lang graag wilden doen. Samen mooie plaatsjes laten maken en het liefst beide hardlopend. Voor Stans is dit helaas niet meer zo normaal als een jaar geleden, maar de foto’s zijn schitterend! Echt iets voor in een lijstje! Blij dat we dit samen hebben kunnen doen.

Vandaag mag ik mijn blauwe pak weer aan en vlieg ik naar Brazilië. Het voelt weer fijn om weer even te doen wat ik het liefste doe... Al blijft het nog steeds spannend in deze gekke tijden. Volgende week alles over mijn reis!

#staysafe en een fijne zondag.

(volgen kan op Instagram via Runningangelfrouke.nl)