Team Tomaat

Team Tomaat


Team Tomaat!

Een hittegolf... ik hoor het de weer meneer zeggen. Volgende week kans op een eerste hitte golf in Nederland. Al even zie ik er na of eigenlijk na 2km al uit als een ontplofte tomaat. De temperaturen stijgen dus mijn hartslag en mijn bloedvaten in vooral mijn hoofd ook. Ik voel mijn aderen kloppen als ik klaar ben met lopen en het zweet drupt in stralen van mijn hoofd. Mijn kleding is doorweekt van het zweet en pas uren na mijn loop ben ik weer “normaal”

Dat zijn mijn loopjes de afgelopen weken en dus ook de aan komende weken want vanaf vandaag is het officieel ZOMER!Team Tomaat heeft mij weer in zijn greep, maar ik geef niet op! Ik pas mij aan, dat heb ik wel geleerd de afgelopen jaren. Nederland wordt steeds warmer en ik steeds roder! Mijn tempo’s worden net wat langzamer en af en toe neem ik een “ik kijk even om mij heen stopje” tijdens het lopen. Zo los ik het op, want met deze warmte moeten we dealen. De een wat meer dan de ander.

De grenzen zijn weer open! Mijn tas nog net niet gepakt, maar wat was ik blij met het nieuws dat er dit jaar toch nog iets door gaat! Vakantie naar Frankrijk! Daar waar ik met Stans die berg op zou gaan. 21.2km bikkelen de Mont Ventoux op, zijn wij beide nu niet in staat om deze te voltooien. Deze wedstrijd is ook echt officieel afgelast en vindt dus niet plaats. Volgend jaar...? Misschien in een aangepaste vorm voor ons want wij zijn geen opgevers! Wij denken in mogelijkheden, al is dat soms lastig.

Heb een mooie zondag