Taper reisje & zenuwen...

Taper reisje & zenuwen...


Taper reisjes en zenuwgedachtes!

Na een zeer geslaagde 20 van Alphen afgelopen zondag, waar ik echt meer dan tevreden naar terug kijk, brak de dag aan dat ik mijn aangevraagde “taper” reis ging doen. Natuurlijk moet ik gewoon werken en meld ik mij aan op Schiphol om 12:35 uur. Koffertje gepakt, klaar voor 48 uur Bahrein!

Bahrein is een relatief kleine eilandstaat in de Perzische Golf. Met in het voorjaar een heel fijne temperatuur van zn 26 graden. Precies goed voor mij dus! De meeste van jullie zullen Bahrein kennen van de Formule 1, welke dit weekend ook plaats vindt. Jammer voor mij, want dan ben ik alweer thuis. Afijn, 48 uur chillen, relaxen en vooral even niets!

Dat ‘niets’ breekt mij al na 24 uur redelijk op... Daar zijn ze de zenuwgedachtes!
Ineens bekruipt mij weer dat gevoel van... waarom 42,2? Je ging het nooit meer doen! En kan ik het wel? Wat als ik net als vorige keer al in het startvak eigenlijk de moed al in de schoenen voel zakken en de mensen om mij heen niet kan verdragen?

Ik neem er even de tijd voor, laat de gedachtes even rustig passeren. Ze maken me onzeker, maar na een tijdje ook iets van sterk. Want weet je? Ik ga hem lopen! Uitlopen, elke 42,2km en zoveel mogelijk positieve energie uit alles halen! Een voordeel van Rotterdam is dat er veel bekende langs het parcours staan daar zal ik veel aan hebben. Even een oppepper even een lief woord.

Ik trakteer mezelf op een full body massage, daar word ik lekker rustig van.
Ook loop ik op easy tempo in een veel te warme sportschool op de loopband (welke ik ook vervloek). Een lange terug vlucht volgt. We landen op Schiphol en de zon schijnt heerlijk op deze vrijdagochtend.
Als ik thuis kom kruip ik lekker mijn eigen bedje in daar kan toch echt geen enkele taper reis tegenop!

Deze zondag sta in aan de start van de 5km Runningdebilt. Een klein loopje lekker dichtbij huis. Ik start daar met Linda mijn steun en toeverlaat vandaag.

Wil jij niet wachten tot volgende week en al eerder weten hoe mijn loopje vandaag ging? Volg mij en de Runningangels dan ook op Instagram.

Nog 7 dagen tot #demooiste. Sta jij langs het parcours en wil je Stans, Inge & mij aanmoedigen? Laat dan hier onder even weten waar jij gaat staan! Vinden we leuk.

Liefs Frouke