Summer Days

Summer Days


Summer days

De warme dagen, er lijkt sinds dit weekend een einde aan te komen. Persoonlijk hou ik heel erg van de zomer, het warme weer en de zonnige dagen. Het kunnen er mij geen genoeg zijn. De laatste week van de schoolvakantie breekt nu ook aan. Nog één week om leuke dingen te doen en nog niet in het ochtendritme te hoeven komen.

Mijn hardloopschema werk ik redelijk goed af, al laat ik her en der wat steekjes vallen.
Het is mij deze dagen soms net een tikje té benauwd. Ik luister braaf naar mijn lijf en breek op donderdagochtend mijn training, na 2 kilometer, zelfs helemaal af en wandel ik lekker verder. Op zaterdag is het wat minder warm met een lekker windje. Ik loop de training van donderdag nog een keer en nu lukt het mij wel. 11km op de teller met een kleine break bij de voetbalwedstrijd van mijn zoon.

Nog steeds worden alle grote hardloopwedstrijden afgelast en is mijn enige trainingsdoel nog de uitdaging die ik kreeg van mijn coach. Van mijn huis hardlopend naar Schiphol! Dat is best een eind hardlopen, ongeveer 34km. Deze mag ik samen met mijn man in stukken hardlopen en fietsen doen. De ene fietsen de ander hardlopen en wisselen waar nodig. Een leuke uitdaging die ik voor 11 oktober gedaan wil hebben. 11 oktober de dag dat ik eigenlijk Chicago zou lopen. Waarvan ik nu stiekem wel een beetje blij ben dat het niet door gaat en mij nog echt genoeg tijd geeft om er weer naar toe te trainen.

Heb een fijne zondag