Sugar love

Sugar love


Sugar love

Een van mijn “doelen” in 2020 is meer kracht en meer kracht komt niet vanzelf dus er moet getraind worden. Iets met gewichten dus. De bodypump gaat de goede kant op. Ik vind het leuk en heb zelfs al een favoriet nummer tijdens de les.
Maar meer kracht, dus meer spier krijg je niet alleen van kracht trainen er moest ook echt iets veranderen aan mijn voeding. Ja, ik eet gezond maar ik ben ook vooral een snoepert. Elk koekje bij de koffie verdwijnt in mijn mond en ja ook die van mijn vriendinnen. Taart is bij mij niet veilig en een stuk, of liever gezegd, een reep chocola verdwijnt op miraculeuze wijze uit mijn koelkast. Vaak ook bij mijn man in zijn mond maar dat terzijde! Afijn ik snoep te veel en dat moet stoppen!

Al 3, ja lieve mensen al 3 hele weken heb ik niets (bijna niets) van dat alles aangeraakt en ja dat is moeilijk! Ik deelde vorige week ongeveer 500 super lekker plakjes cake uit aan mijn passagiers en bijna bij elke die overbleef moest ik even slikken. Ik wil um!! Waarom eet je hem niet op? Ik moet weer sterk zijn en hem laten liggen! Ik kauw geduldig, of het mij niets doet, verder op mijn rijstwafel...

Dan is het de verjaardag van mijn dochter. Eerst haar kinderfeestje waar ik van mezelf wel 1 bitterbal mag. Ik kijk ze bijna uit de mondjes van de meiden, maar ik neem ze niet. Stukjes kaas neem ik, ja ik kan dit. Wauw ja ik kan dit! Maar als we dan op zondag staan te zingen bij een over heerlijke red velvet taart neem ik ook een stukje en JA ik geniet ervan want wauw wat mis suiker!

Ga je met je beste vriendin naar de bioscoop en zegt ze; ‘gaan we nou echt zonder iets naar binnen?! ‘Ja’ antwoord ik!
‘Nee ik moet echt even wat halen! zegt ze en ze schept wat snoep in een zakje. Doet me niets, doet me niets denk ik. Even kijk ik naar de popcorn maar nee dat doe ik ook niet. De jongen achter de balie hoort iets over hoeveel calorieën zouden er in popcorn zitten en pakt een papiertje waarop iets staat van 450.. Oh nee laat maar zeg ik! Popcorn is toch niet lekker, althans niet lekker genoeg! De film begint en ja hoor ze gaat gewoon snoep eten naast mij! Gruwelijk vind ik haar hahahah lekkere vriendin ben jij! Ooit pak ik je terug met wijn ofzo ;-)

Nee, ik ben niet te dik ( heb een mooi gezond BMI en alles word nauwkeurig in de gaten gehouden) En nee er hoeven echt geen kilo’s af maar ja ik wil gewoon wat meer spier! Naast dat ik dus altijd dezelfde spieren train met hardlopen zou ik meer spier en kracht willen in mijn “pudding Tarzan” armpjes! En of dit de echte remedie is ik weet het niet, maar ik hou het nog even vol! In ieder geval tot we gaan skiën. Slechter word ik er niet van en dat ik “verslaafd” ben aan suiker is mij meer dan duidelijk nu.

Naast dit alles mag ik op donderdagavond mee trainen met de fit club van Womens Health, een HIIT training. Nog nooit eerder deed ik zo’n training. De ene burpie na de andere vliegt mij om de oren. Nog nooit in mijn leven deed ik zoveel push ups, of iets waarvan je denkt dat moet een push up zijn. Ik krijg een prachtige outfit en een paar mooie gympen. Daar ga ik veel plezier van hebben. Een geslaagde avond dus!

Volgend week vlieg ik naar Washington dan zal ik weer sterk moeten zijn want een lange vlucht betekend bij mij op zoek naar eten in het vliegtuig en geloof mij ik vind altijd heel veel lekkers! Maar deze keer ga ik wel een boekje lezen ofzo!

Wish me luck!