Stof tot nadenken...

Stof tot nadenken...Stof tot nadenken,

Natuurlijk start ik ook heel even mijn blog met de 10,5km van Utrecht die een 15km werd...

“Jet”, mijn jetlag, en ik waren nog lang niet uitgeslapen toen de wekker op zondagochtend ging. Zonder al te veel na te denken zet ik mezelf onder de douche en trek mijn hardloopkleding aan. Ontbijtje erin en gelukkig brengt mijn man mij naar Utrecht de Uithof. Al bij de afslag gaat het mis... Dat wat de jaren er voor nog een klein gezellig hardloopje was is blijkbaar uitgegroeid tot iets groters. De snelweg staat vast en niet zomaar vast maar vast vast! Ik heb gelukkig alle tijd maar zie mensen uitstappen voor ons en langs de snelweg lopend hun weg voortzetten. Zij starten denk op de halve marathon welke een half uur eerder begint. Buiten het feit dat ik echt bizar nodig moet plassen zie ik verder geen reden om ook uit te stappen. We staan er een kwartier denk ik en Stans appt mij dat ze mij boven op pikt met de fiets. Topper! Eenmaal daar spring ik dus achterop en ze zet mij af bij de eerste dixie die we zien. Ik huppel van links naar rechts want ik was niet te enige, maar het gaat snel!

We brengen onze tassen weg, maken een foto en we lopen kletsend eigenlijk heel relaxed naar de start. Al snel zijn we onderweg en ik loop super fijn! Van mijn slaap te kort is niets te merken (echt hoe kan dat?!) Ik maak wat grapjes over dat we op het halve marathon parcours lopen omdat we nu bij de jaarbeurs zijn en het echt echt onmogelijk nog maar 2,5km naar de Uithof kan zijn. Jullie weten hoe dit afliep...

Samen met Stans en “Jet” loop ik een heel fijne loop! We komen dan ook met een lach op onze gezicht de finish over. Waar een 15km al niet goed voor is app ik mijn coach dat ik volgende maand wel weer een halve marathon wil lopen, dus...

Het leed wat marathon heet heeft mij ook nog steeds niet los gelaten. Voor mezelf wil ik graag wat dingen op een rij hebben en Lifecoach yacintha, tevens mijn oud collega, heeft aangeboden mij te willen helpen binnen haar kunnen. Deze vrijdag rij ik dan naar Den haag waar ik een heel fijn en positief gesprek met haar heb. Ze geeft mij veel stof tot nadenken en daar ga ik nu mee aan de slag.

Als Runningangel zit ik ook niet stil. Dit weekend is het “Angel weekend” in Nijmegen. Een weekend vol gezelligheid, lekker eten, beetje shoppen en op zondag de ons zo geliefde marikenloop.

Ook bezocht ik met Laura Weleda een bedrijf waar ik mij fijn voel en de producten die zij maken zo waardeer. 100% natuurlijk is iets wat voor mij steeds belangrijker wordt want waarom zou je wel natuurlijk eten maar het niet op je huid smeren?

Stof te nadenken is er deze week dus genoeg!