Still going strong

Still going strong


Still going strong

Eerlijk is eerlijk ik maak mij zorgen. Ik lach, ben positief en kijk vol goede moed de toekomst in. Ja, dat ben ik nog steeds maar dat neemt niet weg dat ik mij zorgen maak. Want het gaat niet goed, niet goed met de luchtvaart. Zelf kan ik geen invloed uitoefenen, helaas, maar bidden en positief blijven is wat ik kan. Eindelijk stond daar dan afgelopen woensdag een vlucht in mijn rooster! Een grote lach op mijn gezicht! Over twee weken stap ik weer die mooie blauwe vogel in en vlieg ik naar Canada. Dat wat ik het liefst doe en dat wat ik het liefst blijf doen.

Daar waar ik mijn hoofd bijna altijd leeg kan lopen lukte mij dat vrijdag echter niet. Ik mocht maar liefst 50 minuten hardlopen en daar had ik zin in. 5 minuten hardlopen en dan 1 minuut wandelen. Niet één van deze 50 minuten kon ik lopen zonder dat rare gevoel in mijn buik. Stress... Het vreet in kleine stukjes en ik voel het aan alles.

Die middag probeer ik mijn zinnen te verzetten, pakte een doos met kralen en ga een plan beginnen wat al langer in mijn hoofd zit. Bandjes maken voor Kika want als we niet in oktober kunnen lopen in Chicago, gaan we automatisch mee naar volgend jaar. Een geruststelling want die marathon voor dit mooie doel wil ik lopen. De bandjes worden mooi en ja jij kan ze ook kopen! 5€ per stuk mocht je interesse hebben stuur mij dan een Pb.

Deze maandag gaat Fem ook weer naar school. Een stukje terug naar hoe het was. Fijn dat ze nog niet de hele week hoeft want stiekem is het ook wel fijn dat ze lekker thuis is.

Stiekem hoop ik dat alles snel voorbij is en dat de vluchten eerder gaan dan ze denken. Ik tel de dagen tot dan naar “het nieuwe normaal”