Startschot

Startschot


Startschot!

Wauw, wat een mooi weekend was het op Terschelling vorige week. Het begon wat turbulent, zoals je vorige week al kon lezen met een storm en een gemiste boot, maar dat alles werd goed gemaakt door een prachtige 10km.

Op zondag ging ik als vrijwilliger aan de bak. Een evenement is geen evenement zonder vrijwilligers. Als kers op de taart mocht ik als vertegenwoordiger van Anita Nederland, tevens sponsor van de Berenloop, het startschot geven op de hele marathon. Wauw wat bijzonder!! En ik voel me vereerd dat ik het mag doen. Het startvak loopt na de start van de halve langzaam vol en de klok en de muziek tikken weg. En dan BAM!! Daar gaan ze. Wat mooi deze ervaring en dat geeft echt een vinkje op mijn Bucketlist. Waar al heel snel een tweede vinkje bijkomt die dag, namelijk medailles uitdelen! Bij honderden lopers die welverdiende medaille omhangen. Wat een blije gezichten allemaal. Wat een leuke en dankbare taak was dit.

Op maandag zeilen we weer terug naar de overkant en kom ik na dit geweldige weekend weer thuis.

Op woensdag loop ik nog in het zonnetje een 12km die heerlijk gaan. Daarna gaat mijn 14 daagse reserve thuis in en kan ik opgeroepen worden voor elke vlucht van het netwerk tussen 12.00 uur in de middag en 20.00 in de avond. Het gebeurt niet… Ook dag twee en drie gaan voorbij zonder iets te horen. Het zijn voor mij lange dagen zo thuis.

Vandaag dag vier en ik mijn blog schrijf in de ochtend wetende dat om 12.00 uur het wachten weer start.. Het geeft me onrust, maar misschien mag het vandaag dan?