Rust

Rust


Rust week.

Na een super leuke en fijne run in Sneek vorige week zaterdag, nam ik een bijna week rust. Op dinsdag, voor mijn vlucht, begon ik aan een training, maar na één kilometer voelde het niet goed en keerde ik terug naar huis. Soms voelt het gewoon niet goed.

Op dinsdag vloog ik vervolgens naar Dubai en daar is het pas echt warm. 43 graden, niet bepaalt een lekker temperatuurtje om buiten hard te lopen. Naar de gym dus en 6km op de band met wat moeite. Dubai is altijd heerlijk lekker bij het of in het zwembad chillen. Lekker eten en de fonteinen show bij de Dubai mall. Ik kan er geen genoeg van krijgen elke water show vind prachtig.

Nog even terug naar Sneek. Ik koos voor de kwart in plaats van de halve marathon. Ik verwachte er niet veel van en was niet eens zenuwachtig bij de start. Dat gebeurt niet vaak. Met de pendelbus naar de start, die echt ergens middenin de weilanden is. Kleine paadjes en weinig te zien, maar we liepen heerlijk. Deborah en ik hadden een lekker tempo. Met 59 minuten op de 10,5 ben ik echt zeker tevreden.

Nu dus even pas op plaats. Morgen weer eens kijken hoe het gaat. Vrijdag op vakantie en daar wil ik zeker lekker gaan hardlopen!

Fijne zondag!