Rust

Rust


Rust

Rust kan je redden zeggen ze toch? Het hielp. Na mijn toffe reis naar Mexico kwam ik thuis met een behoorlijke en irritante snotneus. Testen dus, maar die bleef negatief. Vrijdag, zaterdag en zondag geen streep te bekennen. Op zondag loop ik een super rustige 10km. Helemaal fit ben ik niet, maar een gewone verkoudheid bestaat ook nog zeg ik tegen mezelf.

Op dinsdagochtend voel ik me nog steeds niet zo fit als ik start toch aan een loopje. Na 3,5km kap ik deze af en voel dat mijn lijf zegt stop maar, dat is beter. Mijn hartslag gaat sky high zie ik als ik mijn loopje uitlees. Okay, dan doe ik nog één test en daar is ie dan… en eigenlijk meteen ook die tweede streep. Ook bij de GGD test ik positief.

Woensdag en donderdag geef ik toe aan dat niet fitte gevoel en heb ik nog steeds liters snot. De bank en mijn iPad zijn mijn beste vrienden.

Op vrijdag voel ik dat ik mij anders voel. Beter en helderder ofzo. Bijna elk uur lijkt het beter te gaan en geen snot! Na twee jaar voorzichtig geweest te zijn heb ik dan ook het virus gehad.

Zaterdag doe ik een zelftest en deze is alweer negatief. Mijn energie komt al wat terug ook. Een voorzichtige en vooral rustige 5km loop ik met mijn dochter. Alles voelt okay en ook de rest van de dag voel ik mij goed.De aankomende dagen zal ik nog niet intensief hardlopen of sporten.

De lente komt er aan. De bomen hebben prachtige bloesem. Wat hou ik van deze periode van het jaar. De zon maakt overuren en ik pak zoveel mogelijk vitamine D lekker even bijtanken. Mijn dochter maakt prachtige foto’s van mij hardlopend bij de bloesem.
Kortom genieten dus!

Fijne zondag.