Run Merry

Run Merry


Run Merry

Na een fantastisch weekend in Marbella/Malaga komen we op maandag thuis. Een beetje kleur in het gezicht en een mooie medaille om mijn nek. Ik neem een paar hardlooprustdagen, moeilijk vind ik dat zoals altijd. Al snel voel ik dat ik weer wil en loop een 7km op gevoel. Mijn benen voelen al goed, maar ik besluit om nou eens echt rustig aan te doen en dan wat langer dan twee dagen. Een goed herstel is belangrijk.

Het donkere en vooral grijze weer vind ik lastig deze dagen. Gelukkig laat de zon zich op donderdag weer eens zien. Een lange wandeling buiten voelt heerlijk en een beetje, een heel klein beetje lenteachtig.

Op Instagram zie ik een oproepje van iemand die een klein rustig kerstloopje organiseert in IJsselstein. Dat is niet ver van mij en ik besluit dat ik daar wel heen ga. Met een klein groepje lopen we, met onze blauwe Brooks kerstmissen op, een rustig tempo door IJsselstein. Allemaal lampjes en gezelligheid! Een gezellig samen zijn en hardlopen is altijd een goede combinatie, zelfs in deze tijden, natuurlijk in kleine groepjes.

Op zaterdag ga ik nog een rondje. Deze is wel van het schema, maar nog steeds op behouden en rustig tempo. Ik denk dat ik nu wel genoeg rustig aan gedaan heb. Morgen vlieg ik weer naar de USA en ja daar hoort ook een loopje bij.

Mijn laatste vlucht voor 2021. Een bewogen vlieg jaar waarin ik veel onzekerheid heb gevoeld. Gevoeld heb hoe belangrijk ik mijn baan vind en met hoeveel plezier ik deze uitvoer. Nog steeds is er veel onzeker, maar mijn baan heb ik nog steeds. In 2022 hoop ik dat wij in wat rustiger vaarwater komen, al belooft de onrust van de nieuwe variant niet veel goeds…

Blijf positief! Fijne zondag!