reizen

reizen


Drie daagse reizen, ik doe ze vaak. Op dag één heen, dan 24 uur op bestemming en een nachtvlucht terug. Deze keer een Atlanta en in vlieg termen “de late” variant. Ik meld mij pas om 15.15 uur aan. Mijn hoofd raak het hotelkussen pas om 04.35 uur, een lange dag dus. Het is hier ook winter en aardig koud. Ook wordt het pas laat licht en kies ik voor een loopband training. Saai dat zeker maar soms wel de beste keuze. Ik hou het 50 minuten vol. Mijn serie is afgelopen en ik ben er wel klaar mee.

Na een lekker ontbijt doe ik mijn “boodschappen”. Door de jaren heen zijn er best wat dingen die ik altijd in de USA koop. Heel fijn dat ons hotel hier lekker dichtbij alles is. Dan hou ik meer tijd over om aardig wat ‘voorslapen’, dit keer wel 4 uur. Voorslapen doen we voor een nachtvlucht. Het lukt niet altijd maar deze keer dus wel. Gevoelsmatig begin ik dan fijner aan die lange nacht. De vlucht loopt anders dan anders al is daar geen standaard voor natuurlijk. Een van de passagiers wordt ziek en wij zijn daar heel druk mee. Gelukkig gaat deze passagier gewoon weer lopend van boord. Zelf ga ik dat ook maar ben zo zo moe… Dat voel ik de dagen er na ook nog heel erg.

Ik ben veel vermoeider dan anders. Ik slaap hele lange nachten en mijn ogen blijven maar klein. Soms vallen ze zelfs even dicht. Echt zwaarder dan anders. Misschien komt het ook omdat ik bijna vakantie heb. Deze week nog maar één vlucht! En dan een heerlijke vier weken vrij. Wij gaan op skivakantie waar ik naar uit kijk maar ook weer een beetje tegenop. Ik hoop vertrouwen te vinden deze keer. Het blijft te leuk om niet te gaan, maar ergens in het hoofd is ook dat stemmetje ‘wat als ik weer val….’

Deze week ook zeker weer gezwommen, hardgelopen en gefietst. Alles verloopt goed en bijna alles volgens schema. Soms iets korter, soms iets langer dat hangt echt van mijn dag af.

Maar al met al gaat dus alles goed!

Fijne zondag