Reizen

Reizen

Reizen,

Mijn Madrid reis is nog maar net voorbij en vandaag word ik wakker in Houston. Zo hoort het leven van een stewardess te zijn. Afgelopen dinsdag werd duidelijk dat de wereld langzaam, heel langzaam weer een beetje open mag gaan. Hoe dat er precies uit gaat zien is nog afwachten maar ik boekte mijn zomervakantie al op 1 januari 2021.

Frankrijk, voor de derde keer gaan we lekker genieten van alles wat bij Zuid Frankrijk hoort. Ik kijk nu al uit naar de vroege ochtendloopjes als iedereen nog slaapt. Heerlijk langs de wijnvelden met de opkomende zon.

Zal ik dan ook mijn marathonschema opstarten? Dat was de vraag van mijn hardloopcoach deze week ook.
‘Frouke? Wat gaan we doen met Chicago? Want als hij door gaat moeten we half juni echt wel aan de bak.’
Oef! Ja, ik wil wel graag, maar ik zie eerlijk, net zoals altijd, op tegen de lange duurlopen. Ik loop ze omdat het erbij hoort. Het type ‘sportrusten’ ben ik niet, maar het type ‘ik-hou-zo-van-lange-duurlopen’ ben ik ook niet!

Toch heb ik besloten dat als het kan en mag ik ga starten in Chicago! Uitlopen zal ik hem. Ik weet dat ik het kan en ook hoe ontzettend zwaar het kan zijn. Afwachten dus of wij als Europeanen, deze oktober, ook welkom zijn in de USA

Vandaag doe ik een early morning run door de grote huizen wijk van Houston. Voor de tweede keer in mijn vliegcarrière ben ik hier en dat allebei in 2021. Warm is het hier zeker! Een graad of 26, maar dat mag de pret niet drukken. Voor nu draai ik mij nog heel even om want met 7 uur tijdsverschil is het hier nog nacht.

Fijne zondag