Precies op tijd

Precies op tijd


Precies op tijd

Dat was ik zondagavond, precies op tijd. Alles verliep heel soepel en we landen zelfs 10 minuten voor tijd. Om 22.03 uur stap ik de auto in en ben ik mooi op tijd om thuis oud en nieuw te vieren.

Mijn nieuwe jaar begint goed met op 1 januari een extra vrije dag! Eigenlijk had ik een late Madrid op en neer maar er was ruimte voor een compensatiedag en daar ben ik zo blij mee. Dat geeft mij de ruimte om het jaar hardlopend in te gaan. Even lekker fris het nieuwe jaar beginnen.

De dagen er na zijn lekkere dagen thuis met de kids. Ik fiets op de Tacx en zwem ook weer lekker wat banen. Mijn lijf begint weer van mij te voelen. Na het ziek zijn, wat mij zwaar viel, ben ik er geloof ik weer. Morgen start ik dan ook weer met mijn schema richting de kwart triathlon in mei.

Aankomende week doe ik mijn eerste vlucht van 2024. Een korte, maar wel naar de USA, en dat vind ik altijd fijn.

Een korte eerste blog van een lekkere eerste rustige week.

Liefs Frouke