Oude Ritmes

Oude Ritmes

Oude ritmes

Deze week had ik bedacht om mijn oude ritme weer op te pakken uit lockdown 1. Elke dag 10.000 stappen en iets van een workout of hardlopen. Dat deed ik toen ook en daar voelde ik mij toen heel goed bij. Toen was het wel voorjaar bedacht ik me en wat een prachtig voorjaar hadden we! Prachtig weer en het was zeker geen straf om buiten te wandelen. Onze nieuwste honden aanwinst brengt mij nog lang geen 10.000 stappen per dag, maar op de dagen dat ik hardloop haal ik ze makkelijk.

Teun, onze puppy teckel, vindt uitgaan nog niet veel aan. De eerste stappen buiten de deur zijn nog redelijk okay, maar zodra hij ons pad af is vindt hij het genoeg en gaat hij er lekker bij zitten. Kleine rondjes dus, van max 20 minuten. Dat moeten we dus echt op gaan bouwen in de komende maanden, maar eerst iets met geduld.

Die wandelingen op niet hardloop dagen doe ik dus zelf. Op maandag wandel ik 10km en alleen 2 uur is best lang. Veel tijd onderweg om even alles op een soort van rijtje te zetten. De 8,5 kilometer interval op dinsdag is zo voorbij en de tempo’s lopen lekker. De woensdag werk ik vanaf 10.00 uur in de modezaak. Rond 9.00 uur loop ik van huis omdat ik graag mijn wandeling wil maken dus dan maar voor het werk even 5km. Donderdag een lekker rondje hardlopen van 8,3km met wat versnellingen erin die wederom zo voorbij zijn zelfs in de regen.

Wandelen is iets wat Stans en ik nog samen kunnen doen en we hebben afgesproken dit 1x per week ook echt samen te doen. Deze date stond voor vrijdag. Lekker door Zeist, 10km al kletsend. Heerlijk! Zelfs het weer zit mee en we krijgen een waterig zonnetje.

Op zaterdag loop ik samen met mijn man hardlopend naar Woerden om de auto op te halen. Samen lopen doen wij meestal in het weekend want wie weet gaat de Chicago marathon in oktober toch nogwel door... We trainen dus de duurlopen alvast samen. Na 10 kilometer komen we bij de auto aan in Woerden en heb ik mijn duurloop er weer opzitten!

Zo maakte ik deze week dus netjes elke dag mijn stappen en dat voelt toch fijn! Vandaag zal ik ze zeker weer maken. Op naar een nieuwe week!

Week totaal; Hardlopen 36,8km
                       Wandelen 25km