OPEN

OPEN


We gaan weer ‘open’!

Ineens is het dan een soort van bijna voorbij. De dag waarvan je wist dat hij ooit ging komen maar zolang duurde dat je bijna ging denken dat dit echt het nieuwe normaal zou worden? Twee jaar geleden gingen wij op wintersport en toen we terug kwamen was alles anders… Voor mij door de val en daarna voor iedereen door C. In de afgelopen twee jaar heb ik leren schakelen. Veel schakelen. Maar ook gezien dat ik bijvoorbeeld nog lang niet klaar ben met het vliegen! Dat ik daar wel het meeste blij van word op het gebied van werk.

Ook dat ik de hardloopwedstrijden wel gemist heb, maar dat ik ook prima zonder kan. Ik mezelf nog steeds kan motiveren om te blijven hardlopen ook zonder grote doelen. Tuurlijk ben ik blij dat ik straks wel weer wat hardloopfeestjes mag gaan vieren. Want zo schreef ik mij in voor de kwart van Rotterdam samen met een heel, heel speciaal iemand. Een weekend Sneek werd geboekt met de leukste meiden om daar te genieten maar ook de halve mee te pikken. Met een schuin oog kijk ik naar Brussel, de 20k samen met mijn man. En natuurlijk het grootste doel van dit jaar de marathon van Valencia! Die is nog ver weg is maar waar ik heb er al een startbewijs voor het liggen.

Toch al wel een mooi lijstje met vooral mooie dingen. Volgende week ga ik hopelijk mijn angst overwinnen en stap ik de skies weer op. Een kleine kriebel in mijn buik want ik blijf het spannend vinden. Ondanks dat kijk ik uit naar deze heerlijke wintersport week met de liefste mensen om mijn heen. Wel of niet skiën het wordt fijn!

Heb jij je al ingeschreven voor een hardloopwedstrijd? Ben jij klaar om ‘open’ te gaan?

See You Next Week!
Liefs Frouke