Onrust?

Onrust?


Onrust?

Een vakantie is iets waar ik altijd naar uit kijk en naar toe leef. Er staat er meestal wel één gepland en vaak voor de ene afgelopen is wil ik zicht hebben op de volgende… Dat is mijn onrustige kant, ik wil eigenlijk altijd wel weg. Niet dat ik het thuis niet fijn vind, zeker niet, want thuis is mijn fijnste bestemming, maar toch verlang ik altijd naar gewoon even weg… 
De staatsloterij winnen dat maakt het wat makkelijker.
Maar misschien ben ik daarom wel stewardess geworden en misschien houd ik het daarom wel zolang vol door dat altijd maar weg gaan.

Afijn we zijn in Spanje! En Spanje is toch echt wel mijn favoriet. De sfeer, de mensen en de temperatuur die nu nog steeds zo fijn is. Het zonder jas naar buiten kunnen en het hardlopen langs het strand. Het verveeld gewoon nooit.

Meteen op de eerste ochtend sta ik vroeg op om lekker te gaan hardlopen. Het wordt hier pas om 8.30 uur licht. Dat is prima want dan slaap ik ook gewoon een soort van uit. Met 20 graden is het heerlijk langs de zee. Niet te warm niet te koud.

Deze keer blijven we niet alleen in ons geliefde Marbella, maar gaan we ook naar Ronda. Een prachtige stad! Ik was er al eens eerder. De oude brug, de gezellige straatjes en natuurlijk het lekkere eten en de wijn.
We slapen er een nachtje en als de dag begint loop ik in het nog donker door de stad. Daar waar de dag ervoor nog massa’s mensen stonden ga ik nu alleen op de foto met de brug. De stad is zoveel mooier als hij nog slaapt.

We gaan vanuit Ronda door naar Sevilla. Ik was daar nog niet eerder geweest, maar in het kader van vooruit kijken wil ik heel graag in 2025 daar de halve marathon lopen. Aankomende februari komt iets te snel en heb ik al een andere vakantie geboekt. Wat een leuke stad! Hij doet me denken aan Madrid maar ook aan Barcelona. Plaza de Espana wint mijn hart, wat een prachtig groot plein en die kleuren! Natuurlijk loop ik hier ook een rondje hard en kies ik voor een route naar Plaza de Espana om deze in alle vroegte met de opkomende zon nog eens te bekijken.

Wat een fijne heerlijk vakantie met mijn gezin is dit. Vandaag word ik wederom wakker aan de kust en zal ik zeker weer wat kilometers genieten!

Fijne zondag.