Okay!

Okay!


Okay!

Het is okay om niet okay te zijn. Die kaart kocht ik laatst voor een vriendin die zich even niet zo okay voelt. Hij is nog niet gepost, maar deze tekst speelt al een even door mijn hoofd.

Wat is okay? En wanneer is iets okay? Het is een feit dat ik niet helemaal lekker in deze marathontraining zit? Deze gaat met ups en downs. Meer downs om eerlijk te zijn. Waarom zeg je hem niet gewoon af krijg ik vaak in privé berichten te horen. Ik loop voor het goede doel Kika en heb heel veel sponsorcentjes opgehaald. Deze zijn al netjes bij Kika gelukkig, maar ik vind dat als het door gaat ik deze marathon, die ik 3 jaar geleden heb bedacht, ook moet lopen. Afzeggen is dus geen optie.

De USA is echter nog steeds niet open voor “toeristen” en Biden heeft aangekondigd dat dat nog steeds geen prioriteit heeft nu Covid Delta daar nu oplaait. Ik train dus nu behouden en met frisse, kleine tegenzin door.

Gisteren liep ik 13km op een langzaam tempo. Ze gingen en ze gingen best okay, daar is de okay weer. Ik kwam een leuke dame tegen onderweg die ik via Instagram wel eens gesproken heb, ook zij traint voor Chicago. We kletsen even en ze heeft de zelfde gevoelens voor deze marathon. Pas 10 september weten we of we als Nederlanders welkom zullen zijn in daar. Ik besluit dan ook mijn langste loop van ongeveer 30km een week uit te stellen naar 11 of 12 september want deze loopt vast een stuk beter als je zeker weet dat je wel mag.

De Nederlandse marathons zijn ook pas na 20 september zekerder. Niet dat ik van plan ben om één van deze te lopen in plaats van Chicago hoor. Maar ik kan mij zo voorstellen dat er veel meer lopers zijn die net als ik lopen met dit zelfde gevoel?

Toch maak ik deze week een paar goede lekkere loopjes. Dat is okay!

Fijne zondag