Nieuwjaar

Nieuwjaar


Nieuwjaar.

Vandaag ben ik jarig! Een heel nieuw jaar ligt weer voor mij. Vandaag vier ik het niet echt want we gaan een paar dagen naar Italiƫ. Genieten van al het moois daar.

Deze week was ik heel kort in Panama, 24 uur om precies te zijn. Maar in 24 uur kan je veel doen en natuurlijk hardlopen. Met zeven uur tijdsverschil ben ik altijd vroeg wakker. Het is gewoon nog donker om 6 uur. Gelukkig heb ik een leuke collega die mee gaat en dat vind ik altijd super leuk. Samen gaan we op pad. Ik ken de weg een beetje van de vorige keer. We lopen naar het water en daar is het altijd lekker druk met sportende mensen. Vandaag ook en dat al op dit hele vroege uur.

De zon komt op en het is al goed warm. Mijn collega wordt daar niet lekker van en rond 3km we draaien om en lopen terug naar het hotel. Ik zie eruit als of ik bikram hardlopen gedaan heb want uit elke porie komt zweet. Met 25 graden in de ochtend is dat ook niet zo gek. Voor ik onder de douche stap moet ik echt eerst even een half uur afkoelen. Na een ontbijt en heel even paar uurtjes bij het zwembad vlieg ik weer naar huis.

Twee vluchten in 9 dagen is best even pittig dat maakt dit reserve blok, waarin ik in die periode 100% vlieg en al op dag 1 werd opgeroepen, redelijk zwaar. Nu ben ik even vrij!

Vandaag eet ik taart en vliegen we naar Bologna. Volgende week daar meer over.

Fijne zondag!