Nieuwe energie

Nieuwe energie


Nieuwe energie!

Dat was hem dan de laatste, de schoolvakantie week! Vanaf morgen gaan de wekkers weer om 7.00 uur en mag er weer wat regelmaat het huis in. Voor mij verandert er niet veel, al heb ik wel een heel erg leuk nieuw bijbaantje waar ik nu officieel mijn handtekening heb gezet. Een bijbaantje had ik voor het laatst toen ik 18 was... Al veel vragen kreeg ik deze week, vooral de vraag ‘maar je vliegt toch nog wel?’ Zeker vlieg ik nog!

Een stuk minder en met vooral heel veel minder mensen aan boord. Contactmomenten met passagiers zijn geminimaliseerd en een leuk gesprek is lastig omdat de meeste ‘noodzakelijk reizen’. Natuurlijk hoop ik dat dat snel veranderd en het reizen weer voor iedereen wordt en ik mijn hart daar weer helemaal in kan ophalen.

Voor nu ben toe aan mensen om mij heen, gezellige praatjes en ook stiekem wat hard werken! Mijn nieuwe uitdaging naast het vliegen.

Donderdagavond stond ik er voor het eerst echt. Mijn eigen wijk en mijn eigen “klanten” Spannend! Ja... even diep zuchten en dan ineens sta ik daar als of ik het altijd al deed. Nou ja, het computertje is nog een beetje lastig en de tafelnummers zijn soms ook nog even een ding. Gelukkig heb ik super leuk en vooral jonge collega’s die mij op weg helpen. Ik voel mij er nu al thuis en dat is fijn!

Wat ik doe? Ik sta in de bediening in het leukste restaurant van Harmelen en dat geeft weer nieuwe energie.

Op vrijdag gaan mijn kinderen slapen bij hun oom en tante. Dat geeft ons een avond vrij. We rijden naar Amstelveen waar we lekker eten en een nachtje blijven slapen. De hardloopschoenen zijn mee dus we lopen, op zaterdagochtend, een heel leuk rondje door het Amsterdamse bos waar het al lekker sportief druk is. We starten bij de Boswinkel waar de paaltjes route van de 10km begint en welke we volgen, althans dat denken we. Het is ons wat onduidelijk allemaal en vinden niet de juiste route. Uiteindelijk zijn we met 12km weer bij de auto. Wat is het daar leuk om te lopen! En wat is het gras daar ondanks de droge zomer nog lekker groen.

Voldaan rijden we weer terug naar huis met het idee hier zeker nog eens terug te komen voor een duurloop.

Voor nu een fijne zondag
Liefs Frouke