Niets is zeker

Niets is zeker


Niets is zeker...

Wat een mooie vervroegde zomerdagen hadden wij aan het begin van de week! Het leek echt wel even zomer. Ik omarm het mooie warme weer, maar eerlijk ben ik als ik zeg dat ik dan hardloop als een dweil. Hartslag hoog! Zo rood als een tomaat en sweat allover? maar hè ik loop! Het voelde al eigenlijk sinds het kwik steeg niet meer heel fijn. Ik ging van 4x per week naar 3x per week, maar dat hielp ook niet echt in het fijne loopgevoel... En toen was daar de weersomslag en ineens wist ik het weer! Ik ben geen warm weer loper. Dat weet ik al 7 jaar, al sinds de eerste zomer dat ik loop, maar je probeert het weer elke zomer.

Op vrijdag loop ik een extra rondje (buiten mijn schema om) en ik voel het, goede benen, veel lucht en ik kijk na 2km op mijn horloge. Daar waar mijn hartslag de laatste weken altijd zoef omhoog ging zie ik nu 146 staan. Wauw en zo voelt het ook. Mijn hart houdt van koudere dagen dat is nu officieel bewezen. Een gemiddelde hartslag van 146 en een prima tempo van 5.55 op de 5km. Ik ben nog lang niet waar ik was, maar ik ben zeer tevreden.

Op werkgebied ben ik dus nog steeds veel te veel thuis. Daar waar iedereen weer voorzichtig naar zijn kantoor gaat is het voor mij nog heel erg stil... Ik wacht dus met veel smart op een vlucht in mijn rooster want een bioritme, ik weet niet zo goed wat ik er mee moet. Het zijn spannende tijden en dat maakt het extra heftig. Mijn onrust is voelbaar en ik hoop dat ik dat snel om kan zetten in iets positiefs.

Ook wachten we met smart op een okay sein van de Fransen. Om mij heen hoor ik veel mensen die dit jaar niet op vakantie gaan. Te onzeker... Ik daarin tegen kan niet wachten om die auto in te springen en te gaan. Even verstand op nul en echt ontspannen. Ik ben en blijf een “Wanderlust”. Maar goed we wachten dus nog op het OKAY teken.

Dan vergeet ik bijna nog te vertellen dat ik mijn startbewijs binnen heb voor de Chicago marathon op 11 oktober! Deze ga ik lopen voor KiKa mede door mijn bandjes voor KiKa actie, waar ik de afgelopen weken super druk mee geweest ben, heb ik het sponsor bedrag binnen. Robert Jan moet nog een gedeelte, maar als we zo door gaan gaat dat vast ook lukken!
Realistisch gezien denken we dat deze marathon dit jaar gecanceld gaat worden ook daar moeten we dus op wachten....

Niets is zeker in deze tijden en ik vind dat moeilijker dan ik dacht...