Nazomer

Nazomer


Na een paar drukke dagen keert de rust terug bij mij. Het nazomerse weer, wat ik echt heerlijk vind, helpt ook bij. Van mij mag het zo blijven. De ochtenden zijn al wel frisjes maar perfect om in hard te lopen. Op maandag start ik daar dus ook de week mee. Dit najaar staan er nog vier hardloopevenementen geplant, wil ik elke week een keer zwemmen en de racefiets op zolang het weer dat toelaat.

Na mijn eerste 1/8ste triathlon heb ik inderdaad een klein beetje het triathlon-virus te pakken en zou ik in het voorjaar volgend jaar er zeker weer een willen doen. Dan geen 1/8ste maar een kwart. Daarvoor moet ik voor mijn fietsduur wel vermogen gaan trainen. Fietsen is niet wat ik het leukste vind maar wel het onderdeel waar het meeste te halen valt voor mij.

Volgende week zondag is de Triathlon van Alphen. Daar doen we nog een kwart maar met z’n drieën en zal ik het hardlooponderdeel op mij nemen. Twee rondes van 5km.

Ook vlieg ik op vrijdag naar Boston waar ik vandaag nog steeds ben. Gisteren besloot ik dat ik de gym in ging omdat er een tropische (orkaan kracht 1/2) langs Boston ging. Storm Lee bracht vooral regen met zich mee en een harde wind al hebben we die in Nederland ook heel vaak. Vandaag beloofd het een mooie nazomerse dag te worden hier in Boston en ga ik lekker langs de rivier hardlopen.

Fijne zondag!