My road to Berlin

My road to Berlin

Travel sunday 


By Runningangel Frouke


My road to Berlin starts now....!


Hardlopen, ik verafschuwde het! Pfff dat kan ik niet zei ik altijd. Ik was het meisje dat liever zwom. Altijd was ik in het zwembad te vinden. Toen er kinderen kwamen zocht ik naar een nieuwe passie voor sport het duurde even maar na een mislukte “lid” worden van de sportschoolactie ging ik dan toch voor het hardlopen...


Ik starte op 5 mei, 5 jaar geleden, dus bijna vier ik mijn 5 jarig hardloop jubileum! De eerste ervaring was slecht My oh My wat had ik het onderschat. Nog geen 1.7km en dat in een half uur ofzo? Wauw ok dit wordt niets dacht ik. Paar dagen later Evy maar geadopteerd. Zij moest het doen voor mij of nou ja ik natuurlijk zelf maar zij zou mij er vast door heen trekken en dat deed ze. 28 lessen liep ik trouw met ik ben fier op u in mijn oren. Al snel tikte ik een heuse 5km aan. Helemaal happy de peppy!

Dat werden er al snel 10 en mijn eerste startnummer werd ook een feit , de Ladiesrun Rotterdam! Een loop die ik sinds dien trouw elk jaar weer mee doe. Zo ook dit jaar weer!


Een halve marathon volgende daarop in april 2015, maar nog steeds geen marathon kriebels, want waarom zou ik dat willen? Ik leef zonder bucketlist dus nee waarom zou ik vrijwillig 42.2km hardlopen?


Maar ineens was daar Madrid mijn 10de halve marathon deze liep ik voor Kika. We gingen de finish over en ineens wist ik het...Berlijn marathon 2018 dat wil ik! En dan ook voor Kika.


Afgelopen zondag mocht ik echt even proeven ruiken & voelen aan het marathon gevoel! De Rotterdam marathon ik liep de laatste 10km mee met mijn man. Wat een feest! Wat heb ik genoten ondanks dat het slechts het laatste stuk was, heeft het mij een enorme boost gegeven voor Berlijn! Meer dan ooit ben ik klaar voor de hele marathon en het trainen er naar toe!


Daarom open ik nu:

My road to Berlin 2018 


Liefs Frouke