Move your mind

Move your mind


Move your mind!

Wat een verandering van omgeving al kan doen. Voor het eerst in Corona-tijd zijn we een weekje weg in Nederland. Wintersport zat er niet in helaas. Deze week dacht ik vaak terug aan een jaar geleden... De val, de pijn en de lange revalidatie daarna.

In het park waar we deze week verblijven is het zwembad dicht, maar dat mag de pret niet drukken. We krijgen het prachtige weer kado! Hardlopen deze week gaat in korte broek en zelfs in een top! De kinderen vermaken zich prima met elkaar want we hebben twee huisjes naast elkaar gehuurd. Samen met Stans en haar gezin.

Op vakantie, zo voelt het! Echt even weg. Als je het park uitloopt loop je zo het bos in waar het elke ochtend zo prachtig is met zonsopkomst. Hardlopend verkennen mijn man en ik de bossen hier. Kilometers lopen we zonder ook maar 1 mens tegen te komen. Vogels en eekhoorns, we horen ze ritselen door de bladeren. Wat is het hier prachtig! De stilte de rust heerlijk.

Ook wandel ik veel met Stans we halen zelfs een nieuw wandelrecord van 15.3km. Mijn elke dag 10 kilometer haal ik hier makkelijk! En zo zet ik mijn mijn wandel/hardloop teller vandaag op 281km! Mijn doel gehaald dus! Hele maand februari 10km per dag.

Vandaag rijden we weer naar huis waar we iets meer opgeladen weer allemaal aan het werk gaan maandag. Mijn oudste mag ook weer een paar uur naar school al weten we nog niet wanneer.

Deze week ga ik weer lekker hardlopen en hopen op een paar mooie zonsopkomsten, want die zijn er zo fijn met dit prachtige weer! Ineens bedenk ik me dat een marathon in oktober nog zo onzeker is... De Chicago marathon welke ik eigenlijk al afgelopen jaar zou hebben gelopen. Als deze weer geannuleerd wordt ben ik mijn startbewijs kwijt. Ik houd nog heel even hoop... Trainen doe ik op dit moment nergens voor en dat bevalt wel goed.